Головне на «Фільм Про»: рецензія на «Kingsman 2»; прем’єри тижня

Сьогодні в наше поле зору потрапили: каса Японії, добірка самих очікуваних фільмів тижня і рецензія на шпигунський бойовик «Kingsman: Золоте кільце».

Главное на «Фильм Про»: рецензия на «Kingsman 2»; лучшие премьеры недели

ЗАРУБІЖНА КАСА: ЯПОНІЯ

Об’єднана редакція киносайта «Фільм Про» і програми «Індустрія кіно» продовжує стежити за зборами фільмів в зарубіжному прокаті. За підсумками місяця кращий результат в японському бокс-офісі показав історичний епос «Битва при Сэкигахара». В основі сюжету — масштабна битва 1600-го року, визначило долю Країни висхідного сонця на двісті років наперед. Ця кровопролитна битва поклала кінець столітньої смуті і привела до влади полководця Токугава Іеясу, засновника останньої династії сьогунів в японській історії. У свої перші вихідні фільм навіть обігнав за зборами супергеройський блокбастер «Диво-жінка». Зараз загальна каса фільму становить 14 мільйонів доларів. А лідером цього року як і раніше залишається диснеївська казка «Красуня і чудовисько», в скарбничці якої 110 мільйонів доларів. Аніме «Детектив Конан: Любовне послання у багряних тонах», де головний герой — талановитий детектив, сильно відстає від голлівудського фільму — його заробіток в два рази менше — і займає друге місце в рейтингу. Замикають трійку лідерів нові «Пірати Карибського моря», зібрали 54 мільйони.

«Битва при Сэкигахара». Трейлер на японській мові

ПІДБІРКА. САМІ ОЧІКУВАНІ ПРЕМ’ЄРИ ТИЖНЯ

Читачі нашої групи «Вконтакті» вибрали найбільш очікувані кінопрем’єри тижня. П’яте місце у драми «Заручники». Фільм Резо Гігінешвілі — це справжня історія про події 83-го року, коли молоді люди вирішують викрасти літак, щоб втекти до Туреччини. Четверту сходинку займає фільм жахів «Сховище». Дві сестри вирішують пограбувати банк, щоб виручити брата, який заборгував кругленьку суму дуже небезпечним людям. Дівчата зламують старе сховище, звідки вириваються назовні злісні примари. Замикає трійку лідерів «ЛЕГО Ниндзяго Фільм», де головні герої — пластмасові чоловічки з дитячого конструктора. Друге місце у хоррора «Техаська різанина бензопилою: Шкіряне обличчя». У центрі сюжету — четверо підлітків, які, втікаючи з лікарні для душевнохворих, викрадають молоду медсестру. Очолює рейтинг екшн-комедія «Kingsman: Золоте кільце», продовження історії про надсекретної службі розвідки.

«Техаська різанина бензопилою: Шкіряне обличчя». Трейлер

РЕЦЕНЗІЯ. «KINGSMAN: ЗОЛОТЕ КІЛЬЦЕ»

У розділі «Що подивитися» на «Фільм Про» — рецензія нашого оглядача Сергія Сичова на нового «Kingsman’а», який виходить в прокат із підзаголовком «Золоте кільце». У сиквелі до британським шпигунам-джентльменам приєднаються колеги зі Сполучених Штатів для того, щоб перемогти ексцентричну злодійку по імені Поппі, сколотившую стан на продажу наркотиків. Наш оглядач зауважує, що в другому фільмі жартів більше, ніж у першому — пустотливий гумор сподобається глядачам, позбавленим забобонів. А ось бійок стало менше. Творці вирішили не ризикувати: складно перевершити в бою граціозного Коліна Ферта, чий герой гине в першому фільмі. До речі, вже відомо: актор в новому «Kingsman’е» все-таки з’явиться.

«Kingsman: Золоте кільце». Фінальний трейлер англійською мовою

876
0