Головне на «Фільм Про»: рецензія на «Холодну танго»; трейлер «Руху вгору»

Щотижня в рубриці «Головне на «Фільм Про»» ми розповідаємо про найбільш цікавих публікаціях, які привернули увагу читачів. На цей раз в наше поле зору потрапили: розповідь про підсумки минулого в японському кінопрокаті вікенду, рецензія на російську драму «Холодне танго», а також трейлер фільму «Рух вврех».

Главное на «Фильм Про»: рецензия на «Холодное танго»; трейлер «Движения вверх»

Каса Японії: аніме «Посередність зі школи магів» і фільм жахів «Жахлики» потіснили голлівудські блокбастери

Об’єднана редакція киносайта «Фільм Про» і програми «Індустрія кіно» продовжує стежити за зборами фільмів за кордоном. У японському прокаті домінують картини місцевого виробництва. Драма «Визнання вбивці» вже другий тиждень очолює бокс-офіс. За сюжетом, серійний маніяк видає мемуари, де докладно описує свої злочини. Правосуддя він не боїться – термін позовної давності минув. І тільки досвідчений слідчий не втрачає надії знайти спосіб покарати вбивцю. Другу сходинку японського бокс-офісу займає музична казка «Красуня і чудовисько» – вона тримається в топі вісім тижнів! Загальні збори картини вже перевалили за $100 млн. Замикає трійку лідерів драма «Денна красуня», заробила за минулі вихідні близько $2 млн. Фільм розповідає історію тридцятилітньої Сави Самамото, яку спалює пристрасть до одруженому чоловікові. Про інших учасників касової гонки в японському прокаті – читайте на кіносайті «Фільм Про».

Сюжет програми «Індустрія кіно»

Рецензія на фільм «Холодне танго»

У розділі «Що подивитися» на «Фільм Про» – рецензія нашого оглядача Сергія Сичова на драму «Холодне танго». Дія нового фільму Павла Чухрая, чий фільм «Злодій» у 98-му отримав номінацію на «Оскар», розгортається під час Другої світової. Дивом виживши в таборі смерті, герой Риналя Мухаметова – Макс – повертається додому, в маленьке литовське містечко. Там він виявляє, що батько його коханої Лайми, роль якої виконує Юлія Пересільд, став співробітничати з фашистами. Робоча назва фільму – «Чужий», адже саме так герої думають один про одного. На думку нашого оглядача, «Холодне танго» – це відповідь режисера на виклики сучасності.

Трейлер фільму «Холодне танго»

«Рух вгору»: вийшов трейлер екшн-драми від творців «Легенди №17» і «Екіпажу»

В топі відео на «Фільм Про» – трейлер російської спортивної екшн-драми «Рух вгору». Фільм розповідає про легендарного баскетбольному матчі між збірною Радянського союзу і Сполучених штатів на Олімпіаді в Мюнхені в 72-му році. Американська команда зазнала поразки вперше за 36 років – доля гри вирішилася на останніх секундах. До мюнхенській Олімпіаді радянську збірну готував тренер Володимир Кондрашин. За пару років, з моменту вступу на посаду, йому вдалося привести не тільки спортсменів у форму, але і згуртувати їх – прийшли з різних команд, вони спочатку постійно конфліктували. Роль тренера у фільмі виконує Володимир Машков. На хвилі інтересу до нової роботи актора ми запитали у читачів нашої групи «Вконтакті», в якому фільмі Володимир Машков їм особливо запам’ятався. Більшість голосів зібрав серіал «Ліквідація», де Машков зіграв борця зі злочинністю Давида Гольцман.

Трейлер фільму «Рух вгору»

968
0