Головне на «Фільм Про»: рецензії і новий трейлер «Дэдпула 2»

Щотижнева рубрика «Індустрія кіно» розповідає про матеріали сайту «Фільм Про», на які варто звернути особливу увагу. До прочитання рекомендуються рецензії оглядача Сергія Сичова, в яких він розповідає про глубокомысленном кіно «Вбивство священного оленя» і про мелодрамі «Примарна нитка». Обидва фільми вийшли в прокат на цьому тижні. Крім цього, «Індустрія кіно» відзначила новий трейлер другої частини фільму «Дэдпул».

Главное на «Фильм Про»: рецензии и новый трейлер «Дэдпула 2»

РЕЦЕНЗІЯ. «ВБИВСТВО СВЯЩЕННОГО ОЛЕНЯ»

У розділі «Що подивитися» на «Фільм Про» – рецензія оглядача Сергія Сичова на трилер «Вбивство священного оленя». Це – нова робота грецького режисера Йоргоса Лантімоса, відомого широкій публіці антиутопією «Лобстер». В центрі фільму «Вбивство священного оленя» – талановитий кардіохірург на ім’я Стівен, який мешкає у просторому, світлому будинку з дружиною і двома чарівними дітьми. Сімейну ідилію порушує підліток, з яким Стівен потай спілкується. Здається, цей хлопець знає якийсь страшний секрет Стівена. Назва фільму натякає на відомий міф про Іфігенію, яку богиня Артеміда вимагала принести в жертву в обмін на вбиту священну лань. Наш оглядач Сергій Сичов фільм подивився і вважає, що серед всіх варіацій на тему міфу про Іфігенію цю варто вважати однією з найцікавіших. Хоча б тому, що режисер так змінив класичний сюжет, що глядач зовсім не знає, чого йому чекати від кожної наступної сцени. Для людей, яким античні сюжети здаються недостатньо актуальними, цей фільм стане рефлексією на тему почуття провини і відповідальності сучасної людини за свої вчинки.

Чим цікавий трилер «Вбивство священного оленя»

РЕЦЕНЗІЯ. «ПРИМАРНА НИТКА»

У розділі «Що подивитися» на «Фільм Про» – рецензія нашого оглядача Сергія Сичова на мелодраму «Примарна нитка», що отримала шість номінацій на «Оскар» цього року. Цей фільм – справжня подія, адже поставив його Пол Томас Андерсон – володар трьох «Оскарів» – один з видатних режисерів сучасності. У центрі сюжету – британський кутюр’є з прізвищем Вудкок, чиє життя підпорядкована суворим правилам. Наприклад, за сніданком його не повинні відволікати сторонні звуки – вранці він налаштовується на роботу, а хрускіт булки може викликати сильне роздратування і відлякати музу. Часом він заводить романи, але нічим серйозним вони не закінчуються. Але одного разу він зустрічає молоденьку офіціантку, яка несподівано знаходить спосіб його утримати. Наш оглядач Сергій Сичов рекомендує дивитися її з оригінальною звуковою доріжкою. Звук повинен бути автентичним. Відома англійська манірність проступає тут у фразах, її можна почути і, таким чином, повніше, краще зрозуміти головних героїв.

Чому потрібно дивитися мелодраму «Примарна нитка»

ВІДЕО. НОВИЙ ТРЕЙЛЕР КІНОКОМІКСУ «ДЭДПУЛ 2»

В топі відео на «Фільм Про» – новий трейлер другої частини кінокоміксу «Дэдпул». В свіжому ролику від Marvel глядачі вперше побачили мутанта, чия головна здатність – телепатія, вміння передавати свої думки і почуття іншої людини, навіть перебуваючи далеко від нього. Цього героя звуть Кейбл, а грає його номінант на «Оскар» Джош Бролін, зірка фільму братів Коенів «Старим тут не місце». У трейлері сам Дэдпул – його роль виконує Райан Рейнольдс – представляє нового героя, розповідає його історію. Кейбл – один з найвідоміших персонажів коміксів про «Людей Ікс», і в новій картині про Дэдпуле стане противником балакучого найманця в червоному трико.

Трейлер фільму «Дэдпул 2»

1176
0