Головне на «Фільм Про»: критики про «Доктора Стрэндже», найбільш очікувані фільми листопада та інші новини

У щотижневій рубриці програми «Індустрія кіно» розповідається про найбільш яскравих і цікавих матеріалах киносайта «Фільм Про». На цей раз у неї потрапили: найяскравіші рецензії російських критиків на блокбастер Marvel «Доктор Стрендж», головні фільми листопада, новий фрагмент з російського супергеройського фільму «Захисники» і болливудские відповіді Голлівуду.

Главное на «Фильм Про»: критики о «Докторе Стрэндже», самые ожидаемые фильмы ноября и другие новости

КИНОПРЕССА. КРИТИКИ ПРО «ДОКТОРА СТРЭНДЖА»

Чотирнадцятий фільм киновселенной Marvel російська і зарубіжна критика зустрічають прихильно, — зазначає у своєму огляді кіносайт «Фільм Про». Автори більшості солідних видань ставлять «Доктор Стрэнджу» «вісім з десяти». Тодд Маккарті, шеф-критик головного галузевого журналу The Hollywood Reporter, зазначає, що гумор, красномовство і стати акторів калібру Камбербетч і Суінтон не можуть не підвищувати клас коміксу. Колега з Independent, нарікаючи на скудноватый емоційний арсенал головного персонажа, визнає, що саме видовище захоплює дух і варто великого екрану. У замітці для «Афіші» російський критик Антон Долін називає головною цінністю «Доктора Стрендж» багатошаровість: своє кіно в ньому знайдуть і знавці Кастанеди, і фанати «Матриці», і просто цінителі справжнього екшену.

«Доктор Стрендж». Ролик про створення фільму: Герої фільму

ОГЛЯД. НАЙБІЛЬШ ОЧІКУВАНІ ФІЛЬМИ ЛИСТОПАДА

Відразу два вітчизняних фільму потрапили в рейтинг головних прем’єр листопада за версією киносайта «Фільм Про». Це довгоочікувана військова драма «28 панфіловців», про подвиг, червоноармійців, які зупинили біля роз’їзду Дубосєково наступ німецьких танків на Москву. Фільм, виробництво якого запускали на народні кошти, обіцяє глядачеві занурення в грізну реальність листопада 41-го і пронизливу історію солдатів, не здригнулися в жорстокій сутичці з переважаючими силами противника.

«28 панфіловців». Трейлер
Також включений редакцією «Фільм Про» до числа найпомітніших прем’єр місяця і трилер-головоломка «Дівчина в поїзді» про розслідування загадкової історії зникнення людини.

«Дівчина в поїзді». Дубльований трейлер
У список обов’язкових до перегляду в листопаді «Фільм Про» включає і шкільну комедію «Хороший хлопчик», що перемогла на Кінотаврі в Сочі в цьому році. Фільм молодого режисера Оксани Карас, з участю Насіння Трескунова, Костянтина Хабенського і Михайла Єфремова, ми детально представимо в наступному випуску «Індустрії кіно».

«Хороший хлопчик». Трейлер

БУДЕ КІНО. «ЗАХИСНИКИ»: НОВИЙ ФРАГМЕНТ

У розділі «Відео» на «Фільм Про» з’явився новий ролик, в якому творці творці науково-фантастичного фільму «Захисники», продовжують знайомити глядача з головними персонажами масштабного проекту. В цьому фрагменті фільму відкривається завіса таємниці над особистістю Лера, здатного управляти стихією землі.

«Захисники». Тизер-трейлер

ОГЛЯД. БОЛЛІВУД ПРОТИ ГОЛЛІВУДУ

Найбожевільніші індійські ремейки голлівудських хітів в новій спеціальній збірці «Фільм Про». Майстри Боллівуду безсоромно запозичують сюжети у колег з США, оскільки крім свого кіно, зі своїми зірками, Індія, з її населенням в 1 млрд 200 млн осіб, більше бачити нічого не бажає. І ось «Дев’ять ярдів» перетворюються в авантюрну комедію «У любові немає ціни». Головний герой — дантист — тут теж дізнається в сусіді небезпечного гангстера, але танці та пісні звертають плагіат в абсолютно оригінальне кінотвір, не має нічого спільного з вихідним продуктом.
У другій киноэкономики планети є свої версії «Обличчя зі шрамом», «Хрещеного батька» і навіть «Термінатора», який зі спецефектів багато в чому не поступається оригіналу.

«У любові немає ціни». Пісня з кінофільму

541